Close

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Phero Pharaoh
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,186
    Rep Power
    6522

    Default Not staying logged in

    visit-red-300x50PNG
    For some

    reason, every time I visit the forum, Mozilla doesn't remember my login. I keep checking the little box but I have

    to login again. I am not having this problem with other forums. Any ideas on what may be causing the problem?

  2. #2
    Phero Pharaoh BassMan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    1,234
    Rep Power
    7008

    Default

    Quote Originally Posted by Friendly1
    For some reason,

    every time I visit the forum, Mozilla doesn't remember my login. I keep checking the little box but I have to login

    again. I am not having this problem with other forums. Any ideas on what may be causing the problem?
    Your

    system needs to be accepting cookies.

  3. #3
    Administrator Bruce's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Eugene, Oregon
    Posts
    7,109
    Rep Power
    0

    Default

    Our forum uses Girl Scout cookies.

    IE browsers don't accept them because of certain Scouting policies that Bill Gates doesn't agree

    with.

    Actually, if you weren't accepting cookies, I don't think you could navigate the forum at all. So,

    it sounds like you are accepting our cookies, chewing on them and then spitting them back out again, which of course

    is not very good manners. What can I say? :-)

    Seriously now folks, I have no clue. First time I heard of

    that happening with the forum. I have that problem myself with a couple of other places I log into frequently

    though.

    B

  4. #4
    Phero Pharaoh
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,186
    Rep Power
    6522

    Default

    Normally, clearing

    cache/cookies/rebooting fixes the problem for me. But this is the only forum I log into where I am encountering the

    problem.

    I will try logging out after posting this message and then logging in again to see if the cookie is

    properly reset.

  5. #5
    Phero Pharaoh
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,186
    Rep Power
    6522

    Default

    Well, that didn't work. I

    guess I can delete all my cookies but I hate doing that.

  6. #6
    Webmaster
    Guest

    Default

    View your privacy report and add

    love-scent.com as a trusted site. Also, make sure love-scent.com has permission to accept all cookies.

    The

    forum works on two systems: cookies and sessions. It sounds like you are accepting cookies but only for the

    duration of the session (which ends when you surf away from the site or close the browser).

  7. #7
    Phero Pharaoh
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,186
    Rep Power
    6522

    Default

    I cannot even stay logged in on

    the same session now. I have set the default privacy settings to accept all cookies for up to 90 days. I have also

    designated this site as "accept all cookies".

    But as soon as I try to do something, BAM! I am logged out.



    Have you changed the way the cookies are being set?

    For example, my bookmark for the forum starts with an IP

    address. Could that be the problem? Here is what the IP address for this reply screen/session looks like. If your

    cookies are now set by domain name, maybe I need to change the bookmark?



    http://66.45.239.227/forum/newreply....te=1&p=129213&

  8. #8
    Webmaster
    Guest

    Default

    The forum and cookie sytem is

    setup for .love-scent.com and NOT the IP. Please logout then back in to http://pherolibrary.com/forum (no

    need to clear your cookie cache). Also, update the bookmark.

  9. #9
    Phero Pharaoh
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,186
    Rep Power
    6522

    Default

    That seems to have fixed the

    problem. Thanks.

  10. #10
    Phero Enthusiast einstein's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    midwest
    Posts
    288
    Rep Power
    6300

    Default

    I was having a worse problem the

    past couple days. It wouldn't remember me logged in. I could log in, it would show the "thanks for logging in

    einstein, now being redirected" screen and then take me to the main page of the forum not logged in again. I

    couldn't even post asking for help!
    So I tried everything. Put love-scent into the trusted zone, told IE to

    accept all cookies from the forum, ran virus check, then spyware removers, BHO cop, hijack this, rebooted,

    reinstalling IE (didn't do much, since I already have all the files) and nothing workied. I still couldn't stay

    logged on.

    And then I took Friendly's advice and erased all my cookies. And here I am. It's gonna suck

    having to relog into everything else, but its worth it to get logged back into here.

  11. #11
    Phero Enthusiast einstein's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    midwest
    Posts
    288
    Rep Power
    6300

    Default

    Worst part was no arcade, no

    SealBounce

  12. #12
    Administrator Bruce's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Eugene, Oregon
    Posts
    7,109
    Rep Power
    0

    Default

    Einstein,

    I am nearly 100% it

    is the same problem as Friendly had. You are accessing the forum from a bookmark that uses the love-scent.com IP

    address, instead of "love-scent.com" itself. Check your book marks and/or keep an eye on your browser's URL box

    when you access the forum. I have a feeling you are going to see an IP address followed by "/forum". That is how

    we were all getting to the forum for nearly a month before we switched the domain over.

    Noone should have to

    go without seal bounce. You broke my heart with that.

    Bruce

  13. #13
    Phero Enthusiast einstein's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    midwest
    Posts
    288
    Rep Power
    6300

    Default

    yeah, I figured that might have

    been it. Got my bookmark changed, everythings great. Thanks for the help.

  14. #14
    Doctor of Scentology DrSmellThis's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Oregon
    Posts
    6,233
    Rep Power
    7506

    Default

    I've had that problem on a

    regular basis here, though it doesn't happen every time. It's annoying to keep logging in. I was accepting

    cookies, and made sure all l-s cookies were protected, but it didn't help. I do use a shortcut to get to the forum.

    I'm still confused.
    DrSmellThis (creator of P H E R O S)

  15. #15
    Webmaster
    Guest

    Default

    Make sure the bookmark is not the

    IP based address for the forum. Second, log out of the forum (http://pherolibrary.com/forum) and then

    login again. Take it for a test spin!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STAYING YOUNG
    By MOBLEYC57 in forum Health
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2003, 11:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •